Kevät- ja syyskokouskuulumisia

KOKOUSKUULUMISIA

Kevätkokous 2020 pidettiin Porin Suomalaisella Klubilla poikkeuksellisesti vasta syyskokouksen yhteydessä.

Jäsenistöä oli paikalla kiitettävästi ja ennen kokouksen alkua muisteltiin seuran 60-vuotisjuhlia sekä kesällä 2019 pidettyä ”SELKÄMERI KUTSUU VENEILYPÄIVÄÄ”

Eurajoen kunnan Itsenäisyysjuhlassa 6.12.2019 Säpin Seudun Purjehtijat ry palkittiin Eurajoen kunnan Kunniakirjalla ”Nuorten hyväksi tehdystä työstä”

Kokouksessa käsiteltiin normaalit kevätkokousasiat: Tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja toiminnantarkastajan lausunnon käsittely Tilinpäätöksen vahvistaminen vuodelta 2019 ja tili- ja vastuuvapaus myönnettiin hallitukselle ja muille tilivelvollisille vuodelta 2019. Kevätkokouksen puheenjohtajana toimi Aki Koski.

Syyskokous 2020 pidettiin heti kevätkokouksen jälkeen. Ennen varsinaista kokousta muisteltiin vuoden tapahtumia. Panu Wilska sai lämpimät kiitokset Pandemian aikaisen ohjeistuksen laatimisesta seuran majoille. Uusi uljas terassi rakennettiin kesällä 2020 Ryöväskeriin. Terassi sai leiriläisiltä ja muiltakin seuralaisilta kiitokset toimivuudestaan. Tavallisten tapahtumien lisäksi naisten veneilykoulu, H-veneleiri ja kesän onkikilpailu Kihtisäpissä onnistuivat myös erittäin hyvin. Tulevan vuoden, 2021 tapahtumista muistutettiin, että kesällä pidetään kuudeskymmenes purjehdusleiri. Sen kunniaksi julkaistaan leirikirja, joka kertoo tarinoita ja tapahtumia leirin kuudelta vuosikymmeneltä. Lisäksi esiteltiin seuraa koskettava Laitakarin kaavoitustilanne ja alullaan olevia muita kehityssuunnitelmia vuodelle 2021.

Syyskokouksen puheenjohtajaksi valittiin Ville Elomaa.

Seuran liittymis- ja jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan.

Hallitusten erovuoroisista jäsenistä Tapio Koski valittiin uudelleen jatkamaan hallituksessa ja Teemu Hermosen tilalle valittiin Markus Liukonen.

Toiminnantarkastajana ja varamiehenä jatkavat samat henkilöt.

Kokouksen jälkeen palkittiin kilpailuihin osallistuneet sekä ansioituneet kipparit. Hallitus palkitsi erikoismaininnalla ja pokaalilla majamestari Heikki Kangasjärven esimerkillisestä seuran ja erityisesti Kihtisäpin hyväksi tehdystä työstä